joi, 19 aprilie 2012

Remedii pentru cearcane

Multe dintre noi se confrunta cu o problema inestetica, inca din copilarie - cearcanele. Chiar daca le ai din cauza unei nopti albe sau pur si simplu nu poti scapa de ele, cearcanele trebuie sa dispara. Uitati niste remedii naturale pe care le puteti incerca oricand!

1) Rade un cartof crud, infasoara-l intr-o carpa subtire si tine-l sub ochi 15-20 de minute. Dupa aceea, clateste-te cu apa si da-te cu crema hidratanta.

2) Dupa ce iti faci o infuzie de plante, pune lichidul in recipientul in care se formeaza cuburile de gheata si baga-l la congelator. Dupa ce se solidifica, pune cubul pe o discheta demachianta, iar aceasta, la randul ei, trebuie lasata pe ochi timp de 20 de minute.

3) Acopera-ti ochii cu dischete demachiante inmuiate in lapte rece. Indeparteaza dupa 15 minute si da-te cu crema hidratanta.

4) Acopera-ti ochii cu doua felii de castravete, reci ca gheata. Tratamentul dureaza 10-15 minute.

5) Acest tratament este valabil vara, cand capsunile sunt crescute in conditii naturale. Taie doua rondele de capsuna si pune-le pe ochi. Tine-le 10 minute, dupa care indeparteaza-le si maseaza-te cu crema hidratanta.


6) Cearcanele pot fi rezultatul unei lipse de hidratare pe timp indelungat. Bea mai multa apa!

PS: Scuzati lipsa diacriticelor. Nu am scris la calculatorul meu. :>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu